nedelja, 28. marec 2010

Cunje v škatlah za krofe

Več kot leto dni je že, odkar živiva v najinem stanovanju, a še vedno izgleda, kot da bi se vselila pred kratkim. Že takoj ob vselitvi sva se namreč odločila, da bova dom opremljala počasi in z občutkom, kot nama paše, ne pa s ceneno opremo iz Rutarja ... Verjetno so zato predali za cunje še vedno kartonasti, omara pobrana in predelana iz ostankov, v predsobi še kar kraljuje obešalnik na koleščkih, delovna miza sloni na kozah in tudi kuhinja čaka na zapolnitev zadnjih vrzeli. Kljub temu se vsak dan znova rada vračava v najin brlog in se veseliva vsakega dne, ko lahko brezskrbno poležavava v "dnevni" na zasilnem jogiju ali pa se predajava filmskim užitkom iz Rex naslonjačev. In čeprav se kdaj sprašujeva Pa kako, da si še vedno nisva omislila vsaj poštenih omar? ugotavljava, da so na prednostni listi pač druge potrebe in želje, zato bo oprema morala vsaj še malo počakati.

polica za "nepogrešljivo" literaturo

omara za cunje

kartonasti predali

5 komentarjev:

  1. hja, sej pr meni v sobi je tud nekaj podobnega ... hiti počasi :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Če imaš vse v omarah, pol sploh nimaš ta pravga pregleda........jest verjetn še en cajt ne bom imela omare v spalnici. Se sprašujem, če jo sploh potrebujem, saj so predalniki in stojala čist ok, al pa sem se že navadla.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ha, midva pa imava omaro, samo če daš kaj notri, imaš potem na oblekah take lepe plesnjive vzorce, vonjave so pa omamne,tako da najina soba zgleda podobno kot vajino stanovanje!!! Bova zelo vesela, ko bova enkrat prišla "na suho".

    Nuša

    OdgovoriIzbriši
  4. Torej bomo letos probal rešit naše probleme s cunjami - midva bova kupila omaro, vidva se pa selita na suho!

    OdgovoriIzbriši
  5. :) Upam, da nam bo uspelo...sploh pa počasi se daleč pride, je tako še bolj zanimivo.

    OdgovoriIzbriši