sreda, 1. oktober 2008

Sedmo leto

leto preizkušnje

Ja, tudi pri naju življenje ni vedno cvetoče polje, kot bi sicer lahko sklepali iz objav na najinem spletnem dnevniku. Stopila sva v sedmo leto in kot pravi ljudska modrost, naj bi bilo to leto preizkušnje. Ali je to sedmo leto ali kakšno prej oz. kasnej niti ni pomembno. Dejstvo je, da mora vsak par kdaj na svojem polju pokositi trnje in plevel, če želi, da bo bujno cvetelo še na mnoga leta.

Kriza, ki naju je zadela kot strela z jasnega, je sicer res zasejala globoke bolečine, a je hkrati na široko odprla vrata za vstop v boljši in pristnejši partnerski odnos. Vrata so odprta, midva se morava le potruditi in prestopiti ta prag. In ne dvomiva, da nama bo uspelo.

Brez odkritega in razumnega pogovora bi bilo sedmo leto zagotovo tudi najino zadnje.

4 komentarji:

  1. Uuu madona, že sedmo leto. Hja kako čas beži. Sm biu prepričan, da še ni tok časa pretekl, odkar sta skupi.

    Začelo se je leto preizkušnje torej. Hmmmm, zgleda vama je že na začetku postreglo z zajetnim vrtnarskim opravilom. Kako že gre tist refren:

    Every rose has its thorn
    Just like every night has its dawn
    Just like every cowboy sings his sad, sad song
    Every rose has its thorn


    Na žalost lahko tudi lepe stvari pokažejo svojo temnejšo plat, če se jih napačno lotimo. Dobr, da se vama je uspelo lotit zadeve s pravega konca. Vrata so odprta, optimizem je, lahko rečem samo še ROCK ON!!!

    Ja, na to bo treba nazdravt z enim Budweiserjem.

    *skok do hladilnika po Buda*

    Na vaju

    Aaarrrrrggghhhhhhhhhh!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala kolega za podporo, čeprav bi lahko mal počaku z Budom, da trknemo skupaj. Sicer pa vem, da se ne boš branu, če za ziher še enkrat nazdravmo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Upam, da vama rata zrihtat vrt, da bo lahko vajino razmerje spet zacvetelo v vsem svojem sijaju. Sploh pa zdaj, ko si bosta urejala še skupni dom.

    OdgovoriIzbriši
  4. @Rok - bereš me kot knjigo he he. Seveda moram za ziher še u živo z obema nazdravt, drugač ne gre.

    OdgovoriIzbriši