nedelja, 14. december 2008

Ta veseli petek

... ali super žur v Klubu Gromka

Woooohooo ... po dolgem cajtu nama je spet noro sedl švicat, migat, pet in se vsesplošno zabavat ob odlični muzki in še boljši družbi. DJ Nešo je poskrbel za pravo zakladnico rok hitov, ki so nas držali pokonci vse do zgodnjih jutranjih ur. In tokrat je bila celo Sara tako zagnana, da sem jo komaj spravil domov ... woooohooo!

Z dobrim vzdušjem smo seveda začeli že prej, saj smo imeli poleg rednega petkovega druženja tokrat še en razlog več za dober žur. Dole je namreč opravil še zadnji izpit - kvantna fizika 2 - zato še enkrat vse čestitke!! Torej več kot dovolj razlogov za ta veseli petek.

Midva sva imela najprej sicer nekaj pomislekov o nadaljevanju feštanja pozno v noč, saj smo bili eni zmatrani od težkega tedna, hkrati pa sva bila zjutraj zmenjena z Igorjem za montažo kuhinje v najinem novem domu, kar je pomenilo da bo veseli noči sledilo zgodnje vstajanje. In za tiste, ki tega niso vajeni, to lahko predstavlja težko oviro. A tokrat je očitno zmagala želja po res zasluženi sprostitvi.

Ob tem se ponovno sprašujem zakaj se tako poredko prepuščam zabavam take vrste, a vsakič znova ugotavljam, da pač nisem žurer, ki bi bil pogosto pripravljen večino sobote oz. naslednjega dne žrtvovat za preganjanje tiste male tigraste živalce, ki se ponavadi prikrade na obisk. Se pa z največjim veseljem na vsake kvatre podam na takšen tobogan veselja, pa če me potem naslednji dan obišče cel živalski vrt.

3 komentarji:

  1. Za kaj bi pa preganju tiste male tigraste živalce k so pa tko kjut mucki. Sej bi se sam radi cortal ceu dan pprrrrrrrrr grrrrr ;)

    Opa, Sara je pa ratala ceu party animal, he he. kul kul, to bo hud nou let, kumi čakam.

    Aja, kako je potem šla montaža kuhinje? Da ne bojo lonci pa kozarci drsel dol s pulta ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, ja tud jst že kr komi čakam Jezersko noč. Letos bi znal bit sploh odbito, sej nas bo že skor nepregledna množica, heh.

    Montaža kuhinje sicer še ni zaključena, je pa glavnina mim. Natančnost izvedbe pa veš da je vrhunska, sej poznaš mojo picajzlost ;) Je pa Igor tko al tko tud poklicno deformiran - njegova mera natančnosti je "mm", za razliko od gozdarske, ki je "debelinski razred" =D

    Upava, da nama rata za našo božično večerjo že kej spečt v novem domu :D

    OdgovoriIzbriši