nedelja, 20. julij 2008

Dancing the 80's

Osemdeseta.

Leta našega otroštva, mam s trajnami in velikimi očali, adidask in trenirk, psihotično svetlečih in pisanih pajkic z vsemi možnimi vzorci, gamaš, gole kože pod usnjeno jakno, močnega roza in turkiznega make upa, prvih računalniških iger ... in glasbe. Kakšna bi bila danes prava žurka brez hitov 80ih - brez komadov Madonne, Princa in Michael Jacksona ali Metallice, Gunsov, Davida Bowieja... pa Duran Duran, Depeche mode, Bruce Springsteen... naštevala bi lahko do onemoglosti.

In ker smo imeli vikend rezerviran za skupno druženje je padla ideja o zabavi v slogu The 80's. Precej težav nam je povzročalo iskanje oblek, okrog smo obrnili marsikatero omaro in se vmes večkrat jezili na naše mame, ker so ravno par let nazaj naredile čistko v rumpelkamrah. A smo na koncu nekaj kosov oblačil, nakita in ostalih potrebščin vseeno našli in nekako skombinirali. Mateja in Primož sta bila zadolžena za muzko, tako da ni manjkala glasbena podlaga v vseh najbolj značilnih ritmih in tonih 80ih let. Bilo je super. Na čase malo divje. Nostalgično.

1 komentar:

  1. Ooouuu jeeeaaa! Še en good times vikend je biu tole. Ne smemo pozabit tudi sila zabavnega zajtrka naslednji dan. Ne vem al je za to kriv duh 80ih al prikola v kateri smo nekateri spal, sam nism mogu spat in sm ustau že ob devetih. Tok good times zajtrka že dolg nism meu, kljub rahlemu glavobolu. Mi je dogajal. Hmmm, mogoče je blo še kej alkota u krvi.

    Aaarrgghhhh!

    (konc mojga komentarja pt. 1. pt. 2 pride v naslednjih dneh, se mi zdle ne da. Grem spat :D )

    OdgovoriIzbriši