sobota, 12. julij 2008

Ta petek

"Kje in kdaj se dobimo ta petek?" je bolj ali manj standardno vprašanje na našem forumu konec tedna, ki te prijetno spomni, da se spet bliža vikend in z njim zaslužena sprostitev. Petke zvečer imava običajno rezervirane za druženje s Čisto pravimi gusarji in tudi ta ni bil nič drugačen, le da smo se tokrat po dolgem času spet dobil na rajskem vrtu sredi Zelene jame namesto v rezidenci - BS. Miza je bila ravno prav obložena, tekočine ni primanjkovalo, jeziki so nam pa tudi tekli kot namazani. Nekateri so pogrešali le luštne device, ki bi jim stregle hladno pivo. Hja, za to se je treba pa mal bolj potrudit ;)

Petki brez Petkov ne bi bili več petki!

Vsakič znova ugotavljava, bodisi daleč stran od domačih logov ali pa samo na kakšnem popoldanskem izletu, da je človek brez dobrih in iskrenih prijateljev kot juha brez soli.

5 komentarjev:

  1. Tole je sicer napisal Rok, ampak vseen hvala :) Sem pa požegnala objavo :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Rok, dobro si napisal. Sem spregledala avtorja in se opravičujem. Sem mislila, da je Sara napisala oba bloga

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne vem, če se bom sploh še pogovarjal s tabo ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja kakšn pa je to rajski vrt brez devic madona (no vsaj hladnega piva je bilo v izobilju), pa kr en korenje tm za glodat. Mislm WTF!? O_o Svašta.

    No pa šalo na stran. Bil je zakon večer, usi smo se zbral, večer je tekel kot namazan in spet sno se fino mel. Ja, petki s Petki so zakon (no tudi drugi dnevi oz. priložnosti v družbi Petkov)!

    Long live Petki!

    Aaaarrggghhhhhh!!!!

    OdgovoriIzbriši