torek, 27. november 2007

Mivka, sonce in morje

Po dolgem dolgem casu sva se uspela spet priklopit na net. Za nama so naporne voznje z neprijaznimi busi in tako koncno uzivava zasluzene pocitnice na turisticno se precej nerazvitem koscku tropske plaze. Obala ne ponuja vec kot nekaj malih lesenih hisk, ogromno bele drobne mivke in skoraj pretoplo mirno morje, in ni nas veliko, ki lahko uzivamo vso to lepoto.

9 komentarjev:

  1. ooooooooooo, prov na mivki se pražta!!!uuul dobr...

    OdgovoriIzbriši
  2. Dejta še mal za nas uživat.
    Kle je bl mraz.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ej, sta prov packa, ko nam nakladata o jasnem, toplem nebu. Midva z Mkom ne verjameva in sva se odločila, da greva drug teden preverit. Pridta domu, da se zamenjamo! Pa da nama data še kašn nasvet.
    LS

    OdgovoriIzbriši
  4. Ehh, sej vama nismo nc fous, le kaksen drobec toplga soncka in tiste bele plaze brez folka bi se pa kr prlegl. Sicer je pa zdej ze cajt da prideta mal domu, vaju kr mal pogresamo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ojla, uživajta kolikor se da in pazita nase, poljubčki in pozdravčki!

    OdgovoriIzbriši
  6. o madona!!!! ja eni pa znajo uživat... ja zakon no, sej je čist nepredstavljivo kar pišeta za nas tlele v tem ljubljanskem kotlu... mi tu led dol z avtov peaskamo, vidva pa se valata po mivki in rite v vodo namakata... You lucky bastards! :)

    pogrešamo vaja zelo močno in komej čakamo da vaja vidmo in si v torbe nabašemo vsa odlična darila, ki nam jih bosta nakupila... hehehehehe ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sam res sta srečkota! Tle pri nas je ful mraz. Ful vaju pogrešamo. Kdaj se pa sploh vrneta?

    OdgovoriIzbriši
  8. Ooo, vse tole je slišat res rajsko! Tele zadnje dni se pa kr še razvajejta na topli mivki in sončku, ker tukej mamo temperature pod nulo!

    Jst se že veselim vajinih pripovedovanj in upam, da bosta čimprej pokazala,kaj sta se dobrga naučila skuhat?! :-)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hja, res nama ni nic hudega, a kaj ko vse tko hitr mine. Mal naju samo skrbi, da ne bova na Dunaju dozivela temperaturnega soka :) Prou dost toplih stvari res nimava za oblect.

    OdgovoriIzbriši